torsdag 24 februari 2011

Reklam: Filmat författarbesök med Karin Alfredsson

Ja, det här är reklam utan pardon, men för en god sak! I tisdagskväll (22 februari) var Karin Alfredsson på besök på Örebro stadsbibliotek. Besöket filmades och finns nu att se på Örebro stadsbiblioteks hemsida.

Själv jobbade jag den kvällen och kunde inte smita upp till caféet och delta, men en snabbtitt på det filmade besöket ger mersmak, jag vill se hela! Karin är en författare med sting! Här är en länk som tar dig till Örebro stadsbibliotek och artikeln om Karin Alfredssons besök. Där kan du länka dig vidare till filmen.

För att vi skulle få lägga ut det filmade besöket på hemsidan ville Karin att vi skulle länka till bloggen Cause of Death: Woman, så det gör jag här också. Läs mer om vad bloggen är på själva bloggen!

Och, just det, anledningen till att jag skriver det här blogginlägget är att vi flickvänner ju läste Karin Alfredsson 80 grader från Varmvattnet förra året.

1 kommentar:

  1. Ska titta på det i lugn och ro i helgen (håller tummarna för att bredbandet inte laggar så fb som det brukar). Vad roligt att vi fick lägga ut det!

    SvaraRadera