onsdag 15 september 2010

Stackars Eyvind!


Ja, stackars Eyvind och hans Strändernas svall som vi ska läsa till nästa träff med Flickvännerna. Han verkar ha satts på undantag i de flesta flickhem om man får tro inläggen på Facebook. Ligger och samlar damm på mitt nattduksbord, i alla fall. Jag tröstar mig med att jag läste Strändernas för fyra år sen. Och jag tyckte verkligen om den!

Var på Stadsbibblan i dag och hittade en bok jag visst måste skynda mig att läsa, 40 minus av Pernilla Glaser. Någon som läst boken eller som läst Glaser?

Bilden från Bokia.

4 kommentarer:

 1. Jag blir fascinerad av alla grekiska gudar och väsen i boken, men det är krånligt med alla namn och så försöker jag komma ihåg myterna och vem som gjorde vad och hit och dit, så det kräver lite koncentration att läsa Strändernas svall, men trots det har den legat och samlat damm nästan hela veckan, även i mitt hem. Detta har varit en väldigt trött vecka, och att läsa den här boken samtidigt som man har svårt att hålla ögonen öppna har inte varit någon lyckad kombination för mig. Tyvärr. Ser fram emot helgen, då ska det bli läsa av!

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har läst Glaser (men inte nya boken du skriver om), men det var mååånga år sedan. Minns inte vad boken hette, men har för mig att den handlade om hennes man som fick cancer. Hon har väl annars mest pysslat med teater, eller...?

  SvaraRadera
 3. Jag tror att jag kommer göra en Maria Montazami på nästa bokcirkel. Dvs komma dit för att träffa väninnorna och dricka vin!
  Jag har inte läst en rad Eyvind, och gissar att det inte kommer att bli av framöver heller.Det vill sig liksom inte.

  SvaraRadera
 4. Det är helt ok att göra en Montazami... se till att ställa bilen hemma bara :)

  SvaraRadera